Partnerships voor beleggers en makelaardij

Eén van de parameters van succes bij de verkoop of verhuur van uw project(en) is dat de sfeer en de uitstraling goed is. De cliënt moet er een goed gevoel bij krijgen en denken : “daar wil ik wonen!”

Dit onderdeel zult u ongetwijfeld meenemen in uw marketingplan. En daarin willen we  graag uw partner zijn.  Onze expertise is het maken van “sfeer”. Wij zorgen niet alleen voor de aankleding. Wij stylen het ook zodanig dat de geïnteresseerden een fijn gevoel krijgen, zodra ze binnen komen. Uiteraard wordt de styling  helemaal aangepast aan het type woning. Daarnaast kunnen we zorgen voor een sfeervolle fotoreportage.

Alles in één hand, zodat er consistentie is in de presentatie van de woning. U hebt één aanspreekpunt, dus u kunt sneller schakelen als er nieuwe wensen zijn. Ook op financieel gebied kan het voor u aantrekkelijker zijn als alles in één pakket wordt aangeboden.

We willen graag met u om tafel om u te laten zien wat mogelijk is en wat de voordelen voor u zijn.  Mail of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.