Setford House Styling dankt haar opdrachtgevers en partners. Trots op onze ambassadeurs!

vesteda

Referenties

Marco van Zuijlen [Assistent Accountmanager Rebo]: “Karin Setford richt regelmatig naar volle tevredenheid modelwoningen voor ons in.  De modelwoningen die zij inricht sluiten goed aan op de doelgroep en laten bezoekers zien hoe een woning er ingericht uit kan zien. Mede door de modelwoningen van Karin Setford hebben wij langdurige leegstand in complexen kunnen voorkomen. Soms komt het voor dat een modelwoning op korte termijn moet worden ingericht. Voor Karin is dit geen probleem. Zij is erg flexibel en komt haar afspraken altijd na. Kortom onze samenwerking met Karin is erg goed en wij raden haar aan als je op zoekt bent naar iemand die verstand heeft van modelwoningen!”

Paul van der Woude [Transformatiemanager Habion]: “Habion heeft in 1.5 jaar haar voormalige verzorgingshuis De Vleugels in Alkmaar getransformeerd van 120 kamers naar 66 zelfstandige 2 en 3 kamer appartementen voor senioren. De modelwoning hebben wij laten inrichten door Setford House Styling. Zij hebben in een passende stijl ervoor gezorgd dat wij over een periode van bijna 10 maanden onbezorgd konden beschikken over een volledig ingerichte modelwoning waarin wij geïnteresseerde (toekomstige) huurders konden ontvangen. Door de eigentijdse inrichting en gecreëerde sfeer (tot op detail en met bijbehorende snoepjes) is de verhuur mede hierdoor succesvol geweest, aansluitend aan de oplevering zijn alle appartementen verhuurd. Karin verstaat haar vak en heeft aan een half woord genoeg om tot resultaat te komen, zij ontzorgd, wij zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking, en kijken uit naar het volgende project.”

Vera Dam: ” Beste Karin, Dank voor de fijne tips. We hebben het als een nuttig en plezierig bezoek ervaren.  We gaan met al jouw tips aan de slag. Groetjes, Vera Dam”.

Onneke de Vreugd: “Bij de makelaar viel mijn oog op een brochure van een woonstyliste. Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar wat een expert van onze inrichting zou zeggen, dus ik nodigde haar uit. Haar advies was om een nieuwe witte bank en overgordijnen te kopen. We hebben samen wat winkels bezocht en zijn uiteindelijk goed geslaagd. Het resultaat? Door deze twee – op zich – kleine veranderingen, ziet onze kamer er nu veel ruimer en rustiger uit. Alleen een professional krijgt dat op die manier voor elkaar. Wat we als zeer prettig hebben ervaren, is dat Karin niet alleen adviseert, maar ook echt met je meedenkt en zelfs mee de winkels in gaat. Karin is echt een aanrader als je je woning wilt restylen.”

Nathalie van Kooten: “Complimenten voor de super service van Karin! Voor een vriendin die helaas haar woning wegens privé omstandigheden moest verkopen een telefoontje gepleegd of Setford House Styling wellicht iets voor haar kon betekenen. Om de woning zo gunstig mogelijk te restylen en op de foto te laten zetten in deze moeilijke tijd. Hulptroepen genoeg maar met “zoveel verschillende goedbedoelde meningen” over de styling en het verkoop klaar maken van een woning is een “kritische blik” juist op zo’n moment wel heel erg welkom. En daar was Karin, in No Time toverde zij de woning met de beschikbare middelen om tot een modelwoning. De kunst van het weglaten. Sfeer, ruimte, alles kwam maximaal tot z’n recht. De fotograaf was razend enthousiast, net als de makelaar en de foto’s waren prachtig. Het resultaat, het huis stond slechts 1 dag op internet en er melden zich direct serieuze kijkers, die zich inmiddels de trotse eigenaren van deze woning mogen noemen. Dank je wel Karin voor je hulp en inzet. Setford House Styling, een aanrader voor elk gewenst advies.